header photo

Bronzen beelden

Het creëren van een beeld is niet alleen het maken van de uiteindelijke vorm maar de inhoud van een beeld is evenzo belangrijk. De opstap die een beeld moet bieden om het te benaderen en kennis te maken met de innerlijke wereld van het werk, vormt de weg die de beschouwer vasthoudt. De beelden die ik creëer zijn voornamelijk lichamen. Het beeldhouwen van vrouwelijke vormen is mijn grootste passie. De lichamen symboliseren vaak figuren uit mythen. Ze zijn menselijk, maar ook zichtbaar iets meer dan dat. De heupen zijn extreem breed, de benen en armen lang.

Natuurlijke verhoudingen zijn vervormt en volumes worden verschoven. De extatische kracht van de vrouwenfiguur, de kracht van hun geest geeft beelden vol gesublimeerde spanning die zelfs de zwaartekracht pareert.

In het menu aan de rechterzijde vindt u mijn beeldenportfolio, ook heeft u de mogelijkheid een offerte aan te vragen.

Portfolio bronzen beelden, atelier le symbole, bertine van gorsel, vrouwenlichaam Portfolio keramieken beelden, atelier le symbole, bertine van gorsel, vrouwenlichaam, keramiek Zilveren speldjes, gouden speldjes, bedrijfslogo, bertine van gorsel, atelier le symbole

May 20, 2011
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: lesymbol

Kort voor de sluiting van de Regionale Kunstdag in Rotterdam zijn de 23 kunstenaars bekend gemaakt, die zowel door de bezoekers als door de jury als meest gewaardeerde kunstenaars zijn aangegeven. Bertine van Gorsel is een van de finalisten die op 12 en 13 november tijdens de Nationale Kunstdagen in Amsterdam de kans krijgt 3 werken te exposeren en de titel ‘Winnaar Kunstdagen 2011’ te veroveren.

www.Kunstdagen.nl

Feb 9, 2011
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: lesymbol

Aan het werk in het atelier. Klik hier om de foto's te bekijken