header photo

Gouden- en zilveren speldjes

Als goud- en zilversmid ben ik gespecialiseerd in het maken van zilveren en gouden speldjes. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo vereeuwigen in een schitterend sieraad. Oplages variëren van een enkel speldje tot enkele honderden speldjes.

Opdrachten werden onderandere uitgevoerd voor: de Hogeschool Rotterdam, Moeders voor Moeders, Bay Networks, Sint Jozef Mavo Vlaardingen, Provincie Zeeland, International Institute for Aerospace Survey and Earth Sciences, Zorgcentrum de Meerpaal, Stichting WZR Eindhoven en Woningbedrijf Vlaardingen.

In het menu aan de rechterzijde vindt u mijn speldjesportfolio, ook heeft u de mogelijkheid een offerte aan te vragen.

Portfolio bronzen beelden, atelier le symbole, bertine van gorsel, vrouwenlichaam Portfolio keramieken beelden, atelier le symbole, bertine van gorsel, vrouwenlichaam, keramiek Zilveren speldjes, gouden speldjes, bedrijfslogo, bertine van gorsel, atelier le symbole

May 20, 2011
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: lesymbol

Kort voor de sluiting van de Regionale Kunstdag in Rotterdam zijn de 23 kunstenaars bekend gemaakt, die zowel door de bezoekers als door de jury als meest gewaardeerde kunstenaars zijn aangegeven. Bertine van Gorsel is een van de finalisten die op 12 en 13 november tijdens de Nationale Kunstdagen in Amsterdam de kans krijgt 3 werken te exposeren en de titel ‘Winnaar Kunstdagen 2011’ te veroveren.

www.Kunstdagen.nl

Feb 9, 2011
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: lesymbol

Aan het werk in het atelier. Klik hier om de foto's te bekijken